11 d’abr. 2013

Després de 6 mesos...

Al novembre de l'any passat vaig començar un jersei de mitja, el podeu veure aquí, vaig anar molt ràpida fent l'esquena i el davant, però després va arribar l'època de Nadal i entre les fires i la botiga vaig haver de deixar-lo per poder produir. El vaig deixar tant que fins fa unes setmanes no el vaig tornar a agafar. Vaig acabar les mànigues i quan l'anàvem a muntar vam veure que l'esquena era enorme i no encaixava amb el davant i com les coses s'han de fer bé, vaig desfer tota l'esquena i a tornar a començar.
Last november I started to knit a jersey, you can see it here, I knitted very fast the back and the front, but the Christsmas time arrived and the fairs and shop didn't let me time to continue knitting so I had to leave it. Some weeks ago I continued with it, I finished the sleeves and when we were going to assamble we noticed that the back was too big and I decided to undo it and knitted another time.
I per fi ahir el vaig acabar, gairebé ja no és època de portar jerseis de llana però penso aprofitar els dies que quedin de fresquete per posar-me'l perquè m'encanta com ha quedat.
Encara que avui fa una temperatura agradable me l'he posat :)
Yesterday I finished it, although it's coming the good weather I want to wear it the last cold days because I love how it looks :)
I ja  n'he començat un altre, però aquest ja serà per l'any que ve.
And I've started antoher one, but this will be for next year.

2 comentaris: