8 de gen. 2013

L'amic invisible

Crec que va ser a finals de novembre quan vaig veure que la Saida, del blog Cuatro gatitos que somos, volia organitzar un amic invisible. Sense pensar-ho m'hi vaig apuntar, feia molt que volia participar en un intercanvi. El requisit per participar era que el regal fos fet a mà per  nosaltres.
I think it was at the end of november when I saw that Saida, from the blog Cuatro gatitos que somos, wanted to organize a Secret Santa. Without thinking I joined it, it was a long time that I wanted to participate in some exchange. The only requirement to participate it was that the gift was handmade by us.
Em va tocar enviar el regal a Asturias, a l'Eva del blog Opiniones incorrectas. Vaig preparar un clauer gatet i un monederet de ganxet i la caixeta la vaig decorar amb una mica de washitape.
I sent my present to Eva, from the blog Opiniones incorrectas. I made a keychain, an amigurumi cat, and a little crochet purse and I decoreted the box with washitape.
Dos dies després de Nadal em va arribar el meu regal, la meva amiga invisible va ser la mateixa Saida. Em va enviar un necesser de grannies, uns sabonets que fan una olor fantàstica i un llibre, El mundo sobre ruedas, és la historia d'un noi de 14 anys amb cadira de rodes que viatja sol pel mon.
Two days after chirstmas I recived my present, my secret Santa was Saida. She sent me a grannies bag, two small soaps that smell fantastic and a book.
 He tingut el blog una mica abandonat aquest dies, però aquesta setmana tornem a la normalitat :)
I've left the blog a bit, but these week we return to normality :)

4 comentaris:

  1. És tant xulo fer amics invisibles handmade!!

    Quina il·lusió que el vestit li vagi bé!! Que guai! :)

    ResponElimina
  2. M'ha agradat moltissim organitzar-ho. Quina il.lusió rebre un paquet per Nadal, un regal fet per algú.
    Vas fer un regalet preciòs!!

    ResponElimina
  3. me ENCANTARIAAA que me regalasen esa cajita por favor,con el bichito dentro esque me chiflan esos muñequitos

    ResponElimina