2 de gen. 2013

Els últims tallers de 2012

Al desembre vam fer dos tallers de ganxet, on cada una podia escollir que fer. El primer va ser el dissabte 22 i van venir la Isa, la Rachel, la Pilar, la Vero, del blog Fet de somnis, i la seva germana, la Laura. 
In december we made two workshops, where everey one could chose what they wanted to crochet. The first one it was on saturday 22th, it came Isa, Rachel, Pilar, Vero, from the blog Fet de somnis, and her sister, Laura.
La Vero i la Isa es van decidir pel ganxet XL i van fer un bolso, la Isa va seguir el patró que donem i la Vero el va modificar una mica per fer-se una bossa amb nanses de pell. També els hi va dornar temps a fer un gerro i un cistell.
Vero and Isa tried with the XL crochet and they made a bag, Isa followed the pattern and Vero modified it a little to make a bag with leather handles. Also they had time to crocheted a vase and a basket.
La Laura es va decidir per una bufanda amb punt bombolla, no va donar temps a acabar-la però en va fer un bon tros.
Laura decided to crochet a scarf with bubble stitch, she didn't have time to finish it but she made a good piece.
La Rachel es va portar el seu material, el va comprar a la fira Creativa. Ens va dir que quan va veure la llana la va haver de comprar però que mai havia fet ganxet. La llana era super gruixuda, la va treballar amb un ganxet del 20 i de color groc fosforito
Rachel brought her own material. She told us that when she saw the yarn she had to buy it but she'd never crocheted before. The yarn was super thick, she crocheted with a nº 20 crochet hook, and it was yellow fluor color.
La va poder acabar però va quedar molt ample per ser una bufanda, i la va desfer i crec que la definitiva ja la te feta.
She could finish it but it was too wide to be a scarf, so she undid it and I think that she remade it.
La Pilar va començar un pingüí, però no li vam fer foto...
Pilar started to crochet a penguin, but we didn't take a photo...
El segon taller va ser el dissabte 29 i van venir la Trini, la Miranda, la Isabel, l'Anna, la Yael i la Marta. En aquest tamé hi va haver una mica de tot. 
The second workshop it was on saturday 29th and it came Trini, Miranda, Isabel, Anna, Yael and Marta. In this one also had a little bit of all.
La Trini i la Marta van provar amb el ganxet XL. La Trini va poder fer un bolso i un gerro i la Marta un gerro i una funda per un test.
Trini and Marta crocheted wiht XL. Trini could make a bag and a vase and Marta made a vase and a case for a flowerpot.
També es van fer amigurumis, l'Anna va començar un pollet, la Miranda un pingüí i la Yael un conill.
Also they made amigurumis, Anna made a little chick, Miranda crocheted a penguin and Yael made a bunny.
I per últim la Isabel va voler fer un gorro, no el va poder acabar però es va quedar amb la idea del punt alt.
And the last one, Isabel wanted to crochet a hat, she didn't finished but she took the idea how to make doble crochet.
I pels berenars vaig preparar madalenes de pastanaga i de plàtan, les receptes les podeu trobar aquí i aquí. A les entrades les trobraeu com a pastís però serveix igual.
And for the snack I baked carrot and banana muffins, the recieps here and here.
Ara a pels tallers de gener, podeu trobar tota la informació aquí. 

2 comentaris:

  1. m'agrada moltíssim el ganxet xl!

    ResponElimina
  2. yo sigo diciendo que quiero un pollito¡ oye que bien os lo debeis pasar en los talleres cuanta gente siempre que bien

    ResponElimina