24 de nov. 2012

DIY: Madalenes amb xips de xocolata

Com vaig dir dimarts aquí teniu la recepta de les madalenes que vaig preparar pels tallers de la setmana passada.
As I said on Tuesday here you have the muffin's recipe that I baked for the last week workshops.
madalenes
Ingredients:
110gr mantequilla   -   110gr butter
225 gr. sucre   -    225gr. sugar
165 gr farina   -   165gr. flour
120ml llet   -   120ml milk
2 ous   -   2 eggs
1 cullarada de llevadura   -   1 spoon of baking powder
1 culleradeta de vainilla   -   1 teaspoon vanilla
Xips de xocolata  -   Chocolate chips
Nous   -   Walnuts
Nabius   -   Blueberries
1. Barrejar la mantequilla amb el sucre fins aconseguir una massa blanquinosa.
1. Mix butter and sugar until you have a white dough.
2. Afegir els ous d'un en un i una mica batuts.
2. Add eggs one at time, they have to be a little beaten.
3. Afegir la farina i anar alternant amb la llet. També afegim la llevadura i la vainilla.
3. Add the flour alterning with the milk. Also add the baking powder and the vanilla.
Com en una fornada ens surten unes 12, vaig dividir la massa i en vaig fer 6 amb nous i xocolata i 6 amb nabius i xocolata, però això és al vostre gust, como si només voleu posar els xips.
In one baking there are 12 muffins, I divided the dougth and I made 6 with wallnuts and chocolate and 6 with blueberries and chocolate, but you can make them whatever you want.
4. Quan ja heu decidit de que les voleu, s'han de fornejar uns 20-25 minuts.
4. When you've decided what you want, put them in the oven about 20-25min.

2 comentaris:

  1. Booon dia,
    Quina pinta que té...boníssim!!
    Xcert la col.lecció de kling es espectacular
    ptooo

    ResponElimina
  2. yo hice el otro dia cupcakes y me preguntaba como se rellenan'''' o sea que cuando lleven un rato haciendose es cuando se han de rellenar???

    ResponElimina