5 de jul. 2012

Amigurumis

Ahir ens va arribar la foto del cupcake que el Robert va començar al taller de juny, aquí l'entrada. Li ha quedat genial i ens encanta, sembla que li ha fet un bigoti :{)
Yesteday we received a photo with the Robert's cupcake, he started it in the june workshop, here the post. It's great and we like it a lot, it seems that he made it a moustache :{)
La Karen també va fer el taller de juny, no hem pogut veure com va quedar el seu cupcake, però ens va fer arribar la foto d'un bolet que va fer desprès del taller. També ens agrada molt, és com el del Mario!
Karen also did the workshop in june, we couldn't see the cupcake that she started, but she sent us a photo with a mushroom that she made after the workshop. We like it to, it's like the Mario's one.
També ens ha arribat una foto d'un "Monstruo de las galletas" fet per l'Alba, que va fer un taller amb nosaltres al maig, aquí l'entrada.
Also we received a photo with a Cookie monster, it was made for Alba, she made a workshop in may, here the post.
Ens encanta rebre fotos dels treballs de totes i tots els que heu fet un taller amb nosaltres i us heu enganxat al ganxet. Així que si heu sigut els nostres alumnes i heu continuat fent coses ens agradaria molt veure-les, ens podeu enviar les fotos a cookinoflis@hotmail.es o directament penjar-les a facebook i ens etiqueteu.

2 comentaris:

  1. Que xulos!! es que hemos tenido unas maestras estupendas!! gracias!!

    isa

    ResponElimina
  2. OOOOOOO el cupcake por dios se sale¡¡¡ esque tiene carina de bueno y todo,jajaja es tan original¡¡ El champiñon muy cuco tambien me gustaaa :)

    ResponElimina