30 de juny 2012

Comandes II

Fa molt des de l'última entrada on us ensenyava les comandes que haviem fet, així que avui he decidit que és el dia per ensenyar el que hem estat fent.
It was a long time since the last post where I showed you the orders, so today I've decided to show you the last ones.
Us enrecordeu del videoclip de Blur Coffe and Tv, on sortia un brick de llet que s'aventurava per la ciutat en busca del noi desaparegut que portava fotografiat al costat? Doncs la Sonia ens el va demanar en amigurumi i aquest és el que ens va sortir.
Do you remember the Blur's clip Coffe and TV, there was a milk brick that ventured to the city searching to the boy who had photografied on the side? Sonia ordered one in amigurumi and this is what we did.
I aquí el video, per que pogueu comparar...
And the clip, so you can compare...
I va arribar abril i la meva festa preferida, Sant Jordi, tot ple de llibres i roses. La Maite ens va demanar una rosa i nosaltres la vam fer, la primera que feiem en amigurumi.
And april arrived and my favorite party, Sant Jordi, all it's full of roses and books. Maite ordered us to make a rose, it was the first one that we did in amigurumi.
Després en vam fer més i tres se les van emportar l'equip de Mr. Wonderful, que van crear aquest cartell tan xulo per compartir a facebook.
Then we crocheted more and three went to the Mr. Wonderful team, they created this fantastic poster to share in facebook.
També ens va arribar una comanda pel servei d'urgències de l'hospital Sant Jaume de Calella. Una companya es jubilava i volien envoltar un pastís amb infermeres, infermers, doctors i doctores de feltre, en total 14.
Also we recibed an order from the emergency departemt of Sant Jaume de Calella's hospital. A partner retired and they wanted to surrounded a cake with felt nurses and doctors, totally 14.
Aquí tots en fila esperant a ser empaquetats... 
All in lined up wainting to be packaged...
Preparats per entrar el sobre 
Prepared to enter in the envelop
 
I el paquet final - And the final package
I seguint amb els hospitals, una doctora que se'n va anar a l'hospital Sant Pau de Barcelona.
And continuing with the hospitals, this doctor went to Sant Pau's Hospital in Barcelona.
La Isa volia fer un bolsito de ganxet i li vam preparar un kit, amb tot el que necessitava per fer-lo, el patró i les explicacions de com fer els punts i cosir-lo, el ganxet, el fil, l'agulla per cosir llana i una robeta per fer de forro.
Isa wanted to crochet a little purse and we prepared a kit, with all that she would need, the pattern, the crochet hook, yarn, needle and a nice fabric for the lining.
De la floristeria Habana Flors ens van demanar cactus i en vam fer uns quants. També en vam fer de més grans, però no ens va donar temps a fer foto.
From the florists Habana Flors we recived a cactu's order. We crocheted some big ones, but we didn't have time to take the photo.
La Susana no podia venir a la botiga i li vam enviar un vestit de Kling, el model Japan Sailor.
Susana couldn't come to the shop and we sent her a kling dress, the Japan Sailor model.
Aquesta va ser una comanda d'un dia per un altre. Va entrar a la botiga una noia que volia un gorro de llana blanc i el necessitava per ja, era per un anunci de Lanjaron i nosaltres vam dir que si. Al cap d'unes setmanes l'anunci va sortir per la tele i el vam poder veure. Va quedar una mica petit, però el van poder aprofitar.
This was a fast order. A girl came into the shop and she wanted a baby's white bonnet and she wanted for now. This bonnet was for a Lanjaron advertisement, we said yes and did it. Some weeks later we could watch the advertisement in the tv. The bonnet was a little bit small, but they could use it.
 
I per últim una comanda que encara estem fent. Les cabines de la serie Dr. Who. Seran el detall pels convidats a un casament.
And the last one it's an order that we're still doing. These are the Dr. Who, the tv serie, cabins. It will be the present for the wedding guest.
I aixó és tot de moment!
And that's all for the moment!

1 comentari:

  1. El brick de leche por dios qué original¡¡¡ me encantaaaaaaaaaaaaaa. Y las flores jo,para regalar están genial,yo quiero que me regalen una a demás no se pone pocha nunca¡¡¡¡ Los cactus ya te los había visto me quedé prendada de ellos .

    ResponElimina