11 de maig 2012

El Calaix per Àlex C.

La setmana passada va venir a la botiga l'Àlex, un gran fotògraf i per mi el millor, a fer-li fotos que encara no ni haviem fet de maques i aquestes són les més boniques del món munidal. Gràcies a les fotos he pogut veure que hi ha coses que es poden millorar, la prespectiva és totalment diferent, per començar a les fotos sembla molt més gran. Ara si les fotos més maques!
Last week came to the shop Àlex, a great photograf and for me the best, to take photos, we didn't have good ones yet and these are the most beautiful pictures in the world. Thanks to the pictures I can see somethings that can be improve, the prespective is totally diferent, to start in the pictures the shop seems bigger. And now the beautiful pictures!
 
 
 
 
 
   
L'especialitat de l'Àlex, que per cert és el meu cunyat, són les fotos de concerts encara que totes les que fa són genials. El seu treball més recent i que ha tingut més resó ha sigut el Tribut de Sorra i Fulles a Miquel Martí i Pol, on hi ha un recull dels seus poemes musicats per Rosa-Luxemburg, Dept, Titot i Pep Guardiola (està clar que ell no els hi posa música però si que en recita un), entre d'altres. Podeu veure el seu treball a www.alexcarmona.com i també el trobareu a facebook www.facebook.com/alexcarmonafotografia
Àlex's speciallity, who is my brother in law, is concerts photos but all that he does is great. His most recent work it's Tribut de Sorra i Fullse a Miquel Martí i Pol, a famous poet, in the book there are a collection of poems set to music by some musicians like Deps, Titot and Pep Guardiola (he didn't set to music but recites one) among other. You can see his work www.alexcarmona.com or in facebook www.facebook.com/alexcarmonafotografia

3 comentaris:

  1. Molt xulo el reportatge de fotogràfic de la botiga, si que es veu molt gran!!

    ResponElimina
  2. Joooo que sitio tan bonito!!! Tiene muchisimo encanto!!! Y los muñequitos de ganchillo me tienen enamorada. Las fotos tambien muy chulas, es el tipico lugar para ir a revolver a aver que te encuentras!!

    ResponElimina
  3. Joooo que sitio tan bonito!!! Tiene muchisimo encanto!!! Y los muñequitos de ganchillo me tienen enamorada. Las fotos tambien muy chulas, es el tipico lugar para ir a revolver a aver que te encuentras!!

    ResponElimina