29 de maig 2012

23del5

23 de maig és una data que no oblidaré mai, va nèixer la meva neboda. A les 8 del matí ens va trucar la meva germana per dir-nos que ja estava aquí així que correns cap a Tarragona per conèixer-la.
23th may is a date that I'll never forget, my niece was born. At 8am my sister called to tell us that she was here so we had to go to Tarragona to know her.
Diumenge vaig tornar-hi per veure-la i quan vaig arribar a casa ja la trobava a faltar. És tan petita, bonica, dolça, suau... no pots deixar de mirar-la i això que de moment només dorm i menja.
On sunday I went to visit her and when I arrived at home I missed her so much. She is so little, beautiful, sweet, soft... you can't stop see her and now she just sleeps and eats.
Com a bona tieta que li agrada fer coses a mà no podia ser que no fes alguna coseta.
As a good aunt that love hand made I made some things for she.
El primer que vaig començar va ser una manteta, que encara he d'acabar però que falta molt poquet. L'estic fent amb Mississipi-3 de Katia en color blau texà.
The first thing that I started it was a blanket, I still have to finished it but it's almost done. I'm knitting with Missisipi-3 from Katia and the color is blue jean.
Desprès vaig pensar que necessitava algun nino i per canviar una mica dels amigurumis el vaig fer de feltre, un pingüí. També li vaig fer un cuadret per l'habitació, molt sezillet però que va quedar mono.
After I thought that she needs some plushie and make a felt penguin. Also I made a little picture for her room, it's simple but cute.
I ahir, que era dilluns, vaig contiuar amb la costura i li vaig fer un vestidet, com és petit ahir mateix el vaig acabar. Ja tinc ganes de veure-li posat però crec que hauré d'esperar uns dies.
Yesterday, it was monday, I sewed her a dress. As it's small yesterday afternoon I finished it. I want to see her wear this dress but I think that I'll have to wait some days.
 
  
I Sweet stitch és el nom de la roba que estic fent per la botiga, en breu una entrada amb el que he fet i que trobareu a la botiga.
And Sweet stitch is the name of the clothes that I'm doing for the shop, in few days a post.

8 comentaris:

  1. Enhorabona per la nebodeta i per la tieta! Tots els seus amiguets l'envejaràn per la tieta artista que te! El vestit m'ha enamorat! petons!

    Rebeca

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats!! ara toca disfrutar-la!! m'ha encantat tot el que li has fet, sobretot el vestit, quina passada!
    una abraçada,
    Vero

    ResponElimina
  3. Felicidadessss¡¡¡ que sobrina tan afortunada con todas las cosinas tan chulas que le va a hacer su tia a mano¡¡¡ jo verdaderas monadas que haces chica

    ResponElimina
  4. Felicitats!!!! Que guai ser tieta!!! Que preciosa!
    Pot estar ben contenta amb tants regalets bonics!

    Que sàpigues que tinc moltes ganes de veure la teva roba!!!

    Pd- Quan acabi els exàmens passo a veure el que has fet i si et va bé faig renovació de cosetes!

    ResponElimina
  5. Woooow que chulisimo todo!!!! me encanta la ropita eres una artistaza!! ;) gracias por visitar mi blog, te seguiré porque haces cosas muuy bonitas!! POr cierto voy a cotillear si me puedo hacer fan de tu fbc!!
    Nos vemos!!
    Ely
    www.lapetitealma.com

    ResponElimina