10 d’abr. 2012

Setmana Santa

He treballat tots els dies menys dilluns, que és l'únic dia de la setmana que tanco la botiga, així que ha sigut una setmana més però he pogut fer algunes cosetes, com avançar bastant els projectes que tinc a mitges, fer la mona dues vegades o adelantar el dia de la mare un mes.
I've worked all easter days except monday, that's the only day that I close the shop, so it was a normal week but I coud do some things like advance some projects, eat "mona" two times or celebrate the mother's day one month in advance.
La vaig començar el dimecres a la nit fent la mona amb la meva germana, va ser el meu primer acte com a padrina, la vaig comprar a Florentine cupcakes, estava boníssima.
I started at wenesday night eating the "mona" with my sister, it was my first act like a godmother, I bought in Florentine cupcakes, it was so good.
 
Dijous vaig provar de fer-me un monyo en forma de llaç seguint el pas per pas de Made in pretoria, crec que he de practicar més...
Thursday I tried to do a bow bun following the step by step from Made in Pretoria, I thing that I have to practice more...
També he fet de cangur...
I Also did babysitting...
Avançar bastant els projectes de mitja
Advance the knit projects
 
Començar nous projectes
Start new projects
Celebrar el dia de la mare un mes abans, no sabiem on guardar el regal. És un lavabo de principis del segle XX, el vam comprar un una galeria d'art i antiguitats que hi ha al c. mirallers, The Attic, un dia li he de dedicar una entrada.
Celebrate the mother's day one month earlier, we didn't know where to keep the present. Is a cleaning tool from the begining century XX we bougth it in an art and antiques gallery in c. mirallers, The Attic, one day I have to dedicate a post.
Tornar a menjar la mona, aquesta vegada de les de sempre, plena de plomes i pollitos.
Reeating "mona", this time as the tipical full of feathers and little chickens.
I produir una mica, a veure si acabo les samarretes i les faldilles i les puc portar a la botiga.
And produce a little, I want to finish the shirts and skirts to bring them to the shop.

2 comentaris:

  1. AAAAAAAA¡¡¡ la tarta es tán bonita que da pena comérsela¡¡
    Eres una artista chica,alucino con tus creaciones.

    ResponElimina
  2. Quina mona més preciosa!

    ResponElimina