21 de febr. 2012

Taller febrer i una recepta

Diumenge vam fer el primer taller de l'any. Totes les places estaven reservades peró el mateix dia dues noies ens van avisar que no podien venir, així que vam ser la Isa, l'Elena, la Cressia i la Núria. Com sempre vam passar una estona molt agradable, a estones parlant un mica i rient i altres de concentració total on no s'escolatava ni una mosca.
Sunday we did the first workshop of the year. All places were reserved but the same day two girls told us that they couldn't come, so we were Isa, Elena, Cressia and Núria. As always we spent a nice time, some time speaking and laughing and others with total concentration, we couldn't hear a fly. 
 
 
I va arribar l'hora d'esmorzar una mica, aquesta vegada vaig fer un pa de pessic de xocolata.
And finally the breakfast time arrived, this time I baked a chocolate cake.
El cos del pollito de l'Elena.
Elena's little chiken's body.
I el cap de la kokeshi de la Núria.
And Núria's kokeshi's head.
I si no saps on guardar el capdell de llana, l'Elena té la solució, entre la faldilla i la cama!
And if you don't know where to put the yarn, Elena has the solution, between the skirt and leg!
El cos del pollito de la Cressia.
Cressia's little chiken's body.
La Núria mentre feia el cos de la kokeshi.
Núria doing the kokeshi's body.
I la pera casi acabada de l'Isa.
And the almost finished pear of Isa.

I ja acabada, amb mofletes i tot!
And finished, with cheeks!
El pollito de l'Elena acabat.
The lillte chiken of Elena finished.
I el de la Cressia.
And the Cressia's litlle chiken finished.
I la Núria també va acabar la kokeshi.
And Núria also finished her kokeshi.
I ara la recepta del pa de pessic super ràpid, fàcil i bó.
And now the receipt of a cake so fast, easy and good.
Necessitem - We need:
125gr. de farina - 125gr. of flour
125gr. de sucre glas - 125gr. of icing sugar
125gr. de mantega - 125gr. of butter
2 ous - 2 eggs
2 cullerades de xocolata en pols -  2 spoons of powder chocolate
2 culleradetes de llevat - 2 teaspoons of baking soda
Abans de començar deixem els ingredients com la mantega i els ous fora de la nevera una estona, els treballem a temperatura ambient.
Before we start we leave the ingredients like butter and eggs out of the fridge the butter and eggs, we have to work this ingredients at ambient temperature. 
1. Precalentar el forn a 160º. 
1. Preheat oven 160º.
2. Barregem la mantega i el sucre glas fins aconseguir una massa blanquinosa.
2. Mix the butter and the icing sugar until you get a white dough.
3. Afegim els ous d'un en un. No afegim el segon fins que el primer no estigui ben integrat.
3. Add eggs, one at a time. Don't add the second until the first isn't well integrated.
4. Afegim la farina i continuem batent fins que la massa estigui uniforme i no hi hagi grumolls.
4. Add the flour and continue beating until the dough is uniform and there are no lumps.
5. Per últim afegim el llevat i la xocolata i barregem fins que tot tingui el mateix color. També es poden afegir anous.
5. Finally add the baking soda and the chocolate and mix until everything has the same color. Also you can add some wallnuts.
6. Posem la massa en un motllo d'uns 20cm de diàmetre, abans l'engrasem, i ja ho podem col·locar al forn uns 25-30 minuts. Passa't el temps punxem el pa de pessic amb un escuradents si surt net ja està fet, si surt amb massa es que falten uns minuts.
6.  Put the dough into a mold about 20cm in diameter, before     , and now we can put it in the oven about 25-30 minutes. Over time we spike with a stick the cake, if the stick is clean the cake is done, but if the stick has dought it's missing a few minutes.
Espero que us agradi, és molt senzillet peró el resultat és molt bó. És un pa de pessic esponjos que te'l menges sense donar-te compte.
I hope that you like it, it's simple but the result is very good. I'ts a fluffy cake that you eat quickly!

2 comentaris:

  1. Ho vam passar molt bé i el pastís estava boníssim! Prometo practicar!

    ResponElimina
  2. Quines activitats que munteu!! Té una bona pinta...
    Bon dia!!
    ptoo

    ResponElimina