28 de febr. 2012

Inacabat

Ahir vaig continuar amb la costura però els pantalons estan costant més del que em pensava. La setmana passada estaven gairebé acabats però me'ls vaig emprovar i m'anaven una mica grans, doncs a desfer i tornar a fer. Però ahir no tenia el dia i els pantalons van poder amb mi i ho vaig deixar correr, a vegades quan no em surt una cosa prefereixo deixar-la per un altre moment, potser la setmana que ve ho trobo la cosa més fàcil del món. Tot això no treu que ahir estrenes els juguets nous per tallar la roba, m'encanten, es un super cutter circular i una base per tallar.
Yesterday I continued whit the seam but the shorts are more complicated than I thought. Last week they were almost finished but I tried it on and didn't fit, there were a little big, so undo and redo. But yesterday I didn't have the day and the shorts could with me and I left them, some times when I can't do something I prefer to leave it for another moment, maybe next week it's the easiest thing in the world. All these didn't mean that I releases my new toys to cut the fabrics, I love it, it's a super circular cutter and a cut baset.
Com no vaig cosir gaire em vaig posar amb la mitja, ja tinc les parts de davant gairebé acabades, ja he arribat a la sisa.
How I didn't sew a lot I continued knitting my jacket, I have almost finished the front, I've arrived to the armhole.

I diumenge amb el solet que feia vam anar a la Ciutadella a dinar, descansar i a jugar a les pales. Estava ple de gent però vam trobar un trosset de gespa.
Sunday was a sunny day and we went to La Ciutadella to had the lunch, rest and play spades. It was crowded but we found a piece of grass for us.
 
  
I per acabar una cosa que ens ha fet molta il·lusió. Desde la web Dolce City han dedicat una entrada molt bonica a la botiga, deixo l'enllaç aquí
And finally something that made us so happy. The website Dolce City has dedicated a nice post about our shop, here is the link.

1 comentari:

  1. Que maca a la foto de les pales!! M'agrada molt!
    A mi també em passa això, a vegades començo a cosir i si veig que haig de descosir gaire, ho aparco dies i dies! Fins aviat!!

    ResponElimina