14 de febr. 2012

De resvistes i pantalons

Ahir tocava costura peró abans de començar vam anar a passejar pels encants. Encara que els dilluns no és el millor dia per anar-hi, algunes parades estan tancades, a mi m'agrada no hi ha tanta gent i pots mirar i buscar amb més tranquilitat.
Yesterday it was the sewing day, but before we went to walk to the "ecants". Although mondays isn't the best day to go, some stores are closed, I like it because there isn't a lot of people and you can look more tranquility.
Vam trobar unes revistes que me les vaig haver d'emportar. Són un Burda de l'abril de 1969 i dos Labores del hogar, un del setembre de 1979 i l'altre de març de 1983. Els hi he fet algunes fotos per que pogue-ho veure el que es feia, que més o menys és el mateix que ara :)
We found some magazines and I bougth them. There are a Burda from april 1969 and two Labores del Hogar, one from september 1979 and the other form march 1983. I've took some photos so you could see what it was, more or less the same as now :)
És una pena, el Burda està en alemany i els patrons dels vestits no hi són, però com a inspiració ja està bé.
It's a pitty, Burda is written in german and the dresses' patterns aren't inside, but it's enough for inspiration.
 
 
Als anys 80 també es portaven els colors pastel i els colls de camisa per fora del jersei.
In the 80's also they wore pastel colors and shirt collars outside the sweaters.
I nosaltres ens pensavem modernes perqué feiem amigurumis, als 80 també!
And we thougth that we are moderns because we crochet amigurumis, in the 80's too!
Al Labores del hogar dels 70 regalaven ganxets, jo segur que hagues escrit.
In the magazine Labores del hogar from 70's gave away crochet hooks, I'm sure I have written.
 
  
I ara el pantaló curt, la setmana passada vaig fer el patró i ahir ja vaig tallar la roba, passar punts i col·locar les butxaques. Crec que dilluns que ve ja estarà acabat!
And now the short, last week I made the pattern and yesterday I cut the fabric and placed the pockets. I think it will be finished next monday!
 
 

5 comentaris:

  1. El tema amigurumi m'ha arribat al cor! pensem q fem coses noves i al final la història sempre es repeteix!

    ResponElimina
  2. Jo aquest estiu em vaig comprar una revista de patrons perquè em volia fer un vestit. Després de molts mesos vaig aconseguir acabar-lo, però el que més em va agradar van ser les fotos de la revista:)

    petons

    ResponElimina
  3. Ostres he d´apendre a cosir si o si! Jo els únics patrons que m´he fet són els de les disfresses de Carnestoltes...en fi!!
    ptoo

    ResponElimina
  4. what a lovely magazines. I have many from my grandmother a it is very funny to have a lot time by time.

    ResponElimina
  5. Me encantan estas revistas. Yo tengo varias por casa de mi abuela y las guardo como un tesoro. A ver que tal los pantalones! :)

    ResponElimina