9 de gen. 2012

I van vindre els reis

Divendres a les 7 del matí la meva germana i jo ens vam despertar per mirar si ja havien arribat, i si, ja estava tota la taula plena de paquets així que va ser hora de despertar a la nostra mare.
Friday at 7am me and my sister woke up to see if they had come, and yes, the table was full of packages so it was time to wake up our mother.
Aquests són alguns dels meus regals
Un llibre on explica moltes coses sobre la costura, com agafar mides, fer patrons, escollir les robes, els diferens punts que hi ha...
A book which explain a lot of things about sewing, like how to take mesuraments, make patterns, choose fabrics, the diferents stitches...
Dos llibres més, un de cupcakes, el vaig estrenar el mateix dia, vaig preparar unes madalenes de canyella i gengibre i un altre de bizcoletas, tinc moltes ganes de fer-ne!
Two books more, one for cupcakes I released the same day, I prepared some cinnamon and ginger muffins, and the other for bizcoletas, I really wanted to do!
Un estoix ple d'agulles per fer mitja, unes per treballar en rodó i molts capdells de llana per fer una jaqueta.
A  box full of knitting needles, other to work round and al lot of wool to make a jacket
Aquest collaret m'encanta. El vaig veure fa molts mesos en un antiquari del c. banys nous i ara ja es meu. És dels anys 40.
I love this necklace. I saw it some months ago in an antiquarian and now it's mine. It was from 40's 
I més coses com un altre collaret, un boli moníssim, unes Ugg, un pin ponmportàtil, un llibre (Jo confesso) i algunes targetes regal que encara he de gastar. I en falta un però es mereix una entrada per ell sol.
And more things like another necklace, a cute pen, a pair of Uggs, a portatil pin pom, a book, and some gift card. And one more but it deserves a post for itself.
I aquest és un dels regals que li vaig fer a la meva germana, un kit per filar llana. Es va enganxar, va estar tot el matí filant. 
This is one of my present for my sister, a kit for sppining wool. She was sppining all morning.

4 comentaris:

  1. No sé per on començar a comentar!! Va sí! Que esverades despertant-vos a les 7! jejeje!! Quins regals més xulos, m'agrada moltíssim el collaret! Em podríes dir quin és el títol del llibre de costura? Sembla súper pràctic, crec que en necessito algún així que parli una mica de la tècnica!! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Vaya tesorazo el collar de los años 40! un besito y feliz año

    ResponElimina
  3. Qué bien! Tienes entretenimiento para rato :)

    ResponElimina
  4. Qué pasada de regalos, los quiero todos!!

    ResponElimina