15 de des. 2011

Feina i més feina

Fa un munt de dies que no actualitzo i és que entre la fira, la botiga i fer amigurumis no tinc temps per re. Lo últim que he fet ha sigut una granota, un pingüí, una guineu i un pop. I la granota i el pingüí ja no estan a la parada, n'hauré de fer més.


També continuo amb la mitja, després de sopar unes quantes passades. Espero tenir-lo acabat per finals de gener. Ja he acabat l'esquena i ara he començat la part de davant. La llana que estic utilitzant és Katia, la Merino soft, és molt suau.
El vestit d'encaix gris ja esta acabat i estrenat. Els dilluns de costura els hauré de deixar fins passat festes... Així tindre temps de pensar que fer!

5 comentaris:

  1. Nena això és un no parar!! Quines coses més maques que fas! La guineu m'encanta i el pingüí també és molt mono amb aquesta miradeta! El vestit 10 punts!! Aquesta esquena és genial, m'encantaria poder-me posar més aquests vestits però per la feina que tinc, casi que no... fins aviat*

    ResponElimina
  2. Vull el vestit, vull el vestit,vull el vestit... i si no el tinc la criatura naixerà amb cara d'encaix... (ningú ha dit q els desitgos hagin de ser només de menjar oi???)

    ResponElimina
  3. No paras!!! el pulpo no puede ser más mono por dios!! :)

    ResponElimina
  4. Ets una artista! Jo he d'aprendre a cosir. Ara estic a fons amb el ganxet i la mitja però tinc l'espina clavada de no saber cosir bé i no saber brodar.

    ResponElimina
  5. Que bonics aquests amigurumis! Són super monos ^_^
    Ha de ser molt difícil fer això...
    El vestit t'ha quedat genial!
    M'agrada molt aquesta esquena que li has fet :)
    Un petonet maca!

    ResponElimina